Батончик ТРОПІЧНИЙ Fleur Alpine МАНГО сподобається малюкам, що підросли, і всім прихильникам правильного харчування:
Тропічні фрукти, з яких він виготовляється, вирощені в Гані (Західна Африка)
Безпосередня близькість фермерських плантацій до заводу дозволяє використовувати для виробництва батончиків тільки стиглі плоди, що природним чином дозріли.
Зібране манго висушується, подрібнюється, пресується і далі з отриманої фруктової маси формується батончик
Його рецептура унікальна – у складі лише 100% сушені плоди стиглого манго і нічого більше.
Органічний продукт, виготовлений у Гані та сертифікований відповідно до Регламентів Європейського Союзу № 834/2007 та № 889/2008 про органічне сільське господарство
Батончик ТРОПІЧНИЙ Fleur Alpine МАНГО подарує смак та аромат стиглого, зігрітого сонцем тропічного фрукта. Консистенція батончика в міру м'яка, у ній добре відчуваються подрібнені шматочки висушеного манго. Батончики Fleur Alpine з тропічних фруктів – унікальне перекушування для всієї родини, яке батьки можуть запропонувати дитині, коли до її раціону вже входять страви загального столу.
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: перед введенням нових продуктів рекомендуємо проконсультуватися з педіатром, який спостерігає дитину та знає всі особливості її здоров'я.
Склад: Сушене манго* *органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)
На 100 г продукту: Енергетична цінність – 1377 кДж/325 ккал Білки – 2,7 г Жири – 0,7 г Вуглеводи – 73 г Вік: для всієї родини Маса нетто: 20 г Термін придатності до споживання: 12 місяців
Умови зберігання: Зберігати у сухому місці при температурі від +2 до +28 °C та відносній вологості повітря не більше 75%.