Пюре дитяче Fleur Alpine ЯБЛУКО та ЧОРНОСЛИВ, від 5 місяців
Fleur Alpine
30,00
₴
101,00
₴
ЗАМОВИТИ
Рекомендований термін споживання до 20.09.2025
Пюре Fleur Alpine ЯБЛУКО та ЧОРНОСЛИВ оцінять не тільки малюки, а й старші діти: • Виготовляється зі свіжих яблук та плодів сушеного чорносливу – не з концентрату • Інших компонентів, включаючи воду, у складі пюре немає • Органічний продукт, вироблений та сертифікований відповідно до Регламентів Європейського Союзу № 834/2007 та № 889/2008 про органічне сільське господарство • Виробляється у Шотландії
Пюре Fleur Alpine ЯБЛУКО та ЧОРНОСЛИВ підходить для першого фруктового прикорму. Яблуко гармонійно доповнює яскравий насичений смак чорносливу. У смаку пюре відчуваються усі інгредієнти. Пюре має густу консистенцію та яскравий фруктовий аромат. Пакування зручно брати з собою на прогулянку або в поїздку.
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: Зніміть кришку і приберіть її від малюка, щоб уникнути попадання в рот. Не залишайте дитину без нагляду під час годування. Перед введенням нових продуктів рекомендуємо проконсультуватися з педіатром, який спостерігає за малюком і знає всі особливості його здоров'я. Починайте вводити пюре Fleur Alpine ЯБЛУКО та ЧОРНОСЛИВ з однієї чайної ложки, поступово збільшуючи обсяг відповідно до віку дитини та рекомендацій педіатра. Продукт готовий до вживання. Відкрийте пакування і видавіть необхідну кількість пюре у ложку або тарілку. Закрите пакування зберігати в сухому місці при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості не більше 75%. Після розкриття зберігати із закритою кришкою в холодильнику не більше 24 годин.
Склад: пюре із яблук*, пюре із чорносливу* *органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)
На 100 г продукту: Енергетична цінність – 180 кДж/42,7 ккал Білки – 0,53 г Вуглеводи – 10,5 г Харчові волокна – 1,66 г Мінеральні речовини: калій – 226 мг
Вік: Від 5 місяців Маса нетто: 90 г Термін придатності до споживання: 15 місяців
Умови зберігання: Закрите впакування зберігати в сухому місці при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості не більше 75%. Після розтину зберігати із закритою кришкою в холодильнику не більше 24 годин.